Pandurii aşteaptă vizita liderului. „Vrem punctele“

Pandurii Târgu Jiu va juca la victorie meciul următor, de pe teren propriu, cu liderul Ligii a 2-a, Sportul Snagov. Asta chiar dacă vine după două eşecuri consecutive, acasă cu UTA Arad şi în deplasare la Academica Clinceni.

Meciul este programat sâmbătă, de la ora 16.00, pe terenul sintetic din Târgu Jiu. Antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, spune că va juca şi acest meci la victorie. „Avem aceleaşi pretenţii pe care le avem la fiecare meci, să câştigăm punctele puse în joc. Nu este uşor nici cu Sportul Snagov, nici cu celelalte echipe. Avem şi noi problemele noastre, în primul rând de lot. Ştiţi foarte bine că mai mult de jumătate din lotul actual a venit după încheierea perioadei de pregătire“, a spus Adrian Bogoi.

Cu privire la meciul pierdut la Clinceni, cu 4-1, Bogoi nu a dorit să comenteze prea mult. „Nu ştiu dacă am pierdut meritat, deşi a fost diferenţă mare de scor şi nu ar trebui să mai comentez. Am făcut şi facem greşeli, luăm goluri la singurele faze pe care adversarul le are sau singurele mingi aruncate în careu noi le transformăm în gol. A doua repriză a fost destul de bună, dar diferenţa a fost prea mare în prima repriză“, a spus antrenorul de la Pandurii. Acesta a fost mult mai afectat de eşecul din etapa precedentă cu UTA, pe teren propriu, pierdut cu 2-1. „Meciul cu UTA a fost dureros, pentru că nu meritam să plecăm învinşi de pe terenul de joc. Nu avem coeziunea necesară la echipă, suntem de puţin timp împreună, avem mulţi jucători tineri, care fac greşeli“, a explicat Adrian Bogoi la Radio Infinit.

Vizualizări: 438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: