Pandurii au prima șansă. Echipa ACS e la infirmerie!

Pandurii Târgu Jiu și ACS Poli Timișoara se duelează vineri, pe stadionul de la Severin. Duelul se dă între o echipă cu mai mulți jucători aflați în infirmerie și o formaţie care se zbate să rămână în Liga I.

Principala grijă a tehnicianului Ionuț Popa se leagă în continuare de situația medicală a echipei sale, afectată puternic după ultimele jocuri. Are șapte jucători accidentați. „Urmează un nou joc după două zile de pauză, atât am avut. Cu o echipă care încă nu a pierdut în acest play-out și la cum se prezintă situația noastră, pleacă cu prima șansă”, a spus Ionuț Popa. El este supărat și pentru că are meciuri la distanță foarte mică. „Eu spun că un organism nu poate fi recuperat la 79 de ore, ne lovim cap în cap aici, sunt lucruri care nu converg”, spune tehnicianul.

Partida Pandurii Tg. Jiu – ACS Poli Timișoara va fi disputată mâine, de la ora 17.30, la Dr. Tr. Severin. După patru runde de play-out, cele două echipe sunt despărțite de două puncte în favoarea gorjenilor. Tehnicianul Pandurii, Flavius Stoican, se declară optimist în legătură cu acest meci, având speranțe că îl va câștiga.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: