Pandurii, cu secunzii în deplasarea de la UTA

Pandurii Târgu Jiu va juca și următorul meci fără antrenor principal, nefiind găsit un înlocuitor după demiterea lui Iencsi. Echipa gorjeană a mers pe mâna secunzilor Ploaie și Gugu și în meciul din Cupa României, pierdut în fața unei echipe de Liga a III-a, CSM Școlar Reșița. În schimb, UTA vine după o victorie și pare a fi într-o formă bună. Meciul dintre UTA și Pandurii va fi televizat pe DigiSport duminică, la ora 15.30.

Cristi Todea, antrenorul principal al UTA, vrea să profite de problemele de la Pandurii. „Legat de Pandurii, am văzut că traversează un moment greu, au schimbat antrenorul în această săptămână. Cel mai mult mă interesează ca noi să fim concentrați și motivați. Dacă reușim, avem și victoria de partea noastră”, a spus Todea, potrivit site-ului oficial al clubului arădean.

La nivel de lot, Daniel Florea are șanse minime să se regăsească duminică pe teren. „Are un hematom destul de puternic, a fost să facă un control, așteptăm să vedem mai clar, dar am înțeles că e o situație delicată”, a spus Todea. Cristian Scutaru a suferit și el o contractură minoră, se speră în recuperarea lui, iar în afara circuitului rămân Ionuț Tănase și Victor Prună, care încă se antrenează separat. În schimb, Sorin Strătilă s-a antrenat cu echipa.

Echipa Pandurii are în schimb problema antrenorului. Marin Condescu, reprezentant al creditorilor clubului, spune că echipa va merge fără antrenor principal la Arad.

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: