Pandurii, egal în meciul 400 în Liga I

Meciul de luni seara dintre Pandurii și CSM Iași s-a încheiat la egalitate, fără ca vreuna dintre echipe să reușească să marcheze. Pentru gorjeni, partida a fost una aparte, fiind meciul cu numărul 400 de care Pandurii a avut parte în Liga I. La intrarea pe terenul de fotbal, jucătorii au purtat tricouri speciale, inscripționate cu cifra respectivă, un tricou asemănător fiind purtat toată seara și de către Marin Condescu.

Principalul creditor al clubului Pandurii s-a declarat în continuare convins că echipa se va salva de la retrogradare. Condescu și-a adus aminte că Pandurii a mai trecut prin astfel de momente dificile și a reușit să rămână în primul eșalon, în ciuda tuturor greutăților. „Au fost 21 de etape fără victorie, aveam 15 puncte, mai erau 12 etape și 7 etape consecutive am câștigat, plus două egaluri și am făcut punctele ca să ne salvăm de la retrogradare. Sunt convins că ne salvăm. Un punct cu Iașiul nu e de lepădat. Prin victoria Timișoarei, încă două echipe au intrat în hora retrogradării și de la trei s-au făcut cinci. Următoarele trei sunt decisive și sper să vină și golurile. E bine că nu am pierdut în primele două etape. Noi avem 13 puncte și nu suntem pe loc retrogradabil. Avem trei puncte în litigiu”, a menționat Condescu, în lojă alături de el fiind și fostul antrenor Cristi Pustai. Echipa antrenată de acesta, Gaz Metan Mediaș, are următorul meci cu Iașiul, iar profesorul a venit la Drobeta Turnu Severin pentru a-și „spiona” adversarii.

Acuză arbitrajul

Meciul nu a fost unul de nivel mediu, președintele ieșenilor, fostul internațional Florin Prunea, fiind de părere că la cum s-a jucat luni seara nici Pandurii și nici echipa sa nu ar trebui să evolueze în prima Ligă. Antrenorul ieșenilor, Eugen Neagoe, a spus că și el își dorea mai mult de la elevii săi, dându-i dreptate lui Prunea în privința supărării. Neagoe l-a acuzat însă pe arbitrul Alexandru Tudor de întreruperea prea des a meciului, centralul sancționând orice contact între jucători. „E normal să fie supărat, dar eu nu am vorbit de arbitraj vreodată. Nu s-au făcut greșeli majore, dar nici nu am putut să jucăm. Jocul a fost oprit la fiecare contact. Chiar am discutat cu Alexandru Tudor după partidă și m-a întrebat ce am să-i reproșez. I-am spus că nu suntem la volei. A oprit jocul, cei de la Pandurii au stat pe jos, au țipat, asta e situația. Și-au văzut interesul. Jocul a fost fragmentat. Am venit cu dorință mare de a câștiga acest joc, dar, din păcate, nu am făcut cel mai bun joc al nostru. Eu cred că am controlat în mare parte jocul. Pandurii nu și-au creat ocazii, dar nici noi, chiar dacă am dominat. Spre finalul jocului am avut o ocazie mare, puteam tranșa jocul în favoarea noastră, dar din păcate Ștefănescu a ratat și partida s-a terminat 0-0”, a spus Neagoe.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: