Pandurii, fără Bogoi pe bancă la meciul cu Luceafărul

Adrian Bogoi debutează miercuri, 8 noiembrie, ca antrenor principal la Pandurii, dar nu va fi pe bancă. Bogoi este un nume cunoscut gorjenilor, fiind fost jucător al echipei și antrenor la echipa a doua timp de șase ani. Acesta spune că obiectivul lui este să ia cât mai multe puncte până în iarnă. Obiectivul echipei va rămâne întotdeauna promovarea în prima ligă, spune Bogoi.

Pandurii joacă miercuri în deplasare la Luceafărul Oradea. Va fi primul meci al lui Bogoi, dar acesta nu va putea sta pe bancă, deoarece nu sunt gata actele. În aceste condiții, pe banca tehnică va sta  secundul Dorian Gugu. „La Oradea nu va sta pe bancă, deoarece nu avem încă actele depuse la federaţie. Va sta Gugu, urmând ca sâmbătă, cu Ripensia Timişoara, Bogoi să debuteze oficial. Am încredere că nu vom pierde la Oradea, iar sâmbătă vom obţine prima victorie pe teren propriu”, a spus fostul președinte Marin Condescu pentru liga2.ro.

Noul antrenor a vorbit la un post de radio despre intențiile sale la Pandurii. „Am venit să ridicăm nivelul echipei și al jucătorilor, să avem rezultatele pe care conducerea le trasează. Obiectivul acestei echipe va rămâne întotdeauna promovarea în prima ligă. Vedem ce facem până în iarnă cu acești jucători. Obiectivul meu este să câștig cât mai multe puncte”.

Bogoi spune că îi cunoaște pe majoritatea jucătorilor, cu unii a lucrat la echipa a doua, pe alții îi știe doar de la televizor. Bogoi a spus că vrea toate cele trei puncte din confruntarea cu Luceafărul Oradea: „Un meci între două echipe cu aceeași structură, cu jucători tineri, mergem să ne batem pentru cele trei puncte”.

După 15 etape disputate din actualul sezon al ligii secunde, Pandurii se află pe locul 16, primul retrogradabil. Gorjenii au 16 puncte, adunate din 3 victorii și 7 remize. 

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: