Antrenor nou la Pandurii

Echipa gorjeană are de luni un nou antrenor pe banca tehnică, după ce fostul tehnician Marcel Ploaie a ajuns la o înțelegere amiabilă cu șefii clubului pentru rezilierea contractului pe care îl avea cu Pandurii.

Eșecul de sâmbătă de pe teren propriu în fața ultimei clasate, Foresta Suceava, a pus capăt colaborării respective, acum venind rândul lui Adrian Bogoi să încerce să spargă gheața și să aducă prima victorie a echipei pe terenul de la Motru.

Până atunci mai e un pic de așteptat pentru că, miercuri, Pandurii joacă în deplasare contra celor de la Luceafărul Oradea, o echipă cotată la începutul toamnei ca o posibilă înlocuitoare a gorjenilor în Liga a II-a.

În ceea ce-l privește pe noul antrenor, acesta este un cunoscător al formației gorjene pentru că a fost jucător în lotul care a promovat în Liga I în vara lui 2004. De asemenea, acesta a mai fost căpitan al echipei, iar în ultimii doi ani a antrenat Pandurii II. „Am reziliat contractul, pe cale negociată. Ploaie a avut şansa lui, dar, din păcate, nu a avut rezultate. Dintre toţi antrenorii, am considerat că Bogoi e cel mai potrivit, deoarece el a crescut pe mulţi dintre actualii componenţi ai lotului, pe când era antrenor la Pandurii II”, a declarat Marin Condescu, principalul creditor al clubului.

Pentru Bogoi, marea provocare va fi meciul de sâmbătă de la Motru, contra celor de la Ripensia Timișoara, când e așteptată prima victorie din acest tur de campionat pe teren propriu. Peste încă o săptămână, Pandurii va avea o deplasare la ASA Târgu Mureș, echipa falită cu care a pierdut anul trecut la masa verde meciul pe care îl avea în Liga I, între timp ambele formații ajungând să evolueze în Liga a II-a.

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: