Pandurii luptă pentru Cupa Ligii! Antrenorul, cu ochii pe arbitri

Pandurii Târgu Jiu dispută în această seară de la ora 18:30 returul semifinalei Cupei Ligii Adeplast contra celor de la Dinamo Bucureşti, în Capitală. Preşedintele CS Pandurii, Eugen Pîrvulescu, spune că şansele pandurilor de a se califica au crescut, dar antrenorul Edi Iordănescu se teme că arbitrii ar putea forţa unele decizii pentru a duce în finală Dinamo şi Steaua.

În partida tur, jucată la Târgu Jiu pe 17 februarie, elevii lui Edi Iordănescu s-au impus cu scorul de 2-1 după golurile marcate de Roman şi Eric, aşa că sunt acum favoriţi la calificarea în finala Cupei Ligii. Pentru Pandurii Târgu Jiu ar însemna prima finală din istoria de 53 de ani a clubului. Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, este convins că echipa se poate califica în finala Cupei Ligii Adeplast după returul cu Dinamo. „Şansele noastre la calificare s-au mărit, sunt acum de 60-40% în favoarea noastră. Cu toate astea, suntem conştienţi că va fi dificil, Dinamo a început să arate bine, dar şi noi suntem pregătiţi pentru a reuşi calificarea, ne dorim asta foarte mult”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru site-ul oficial al clubului.

Antrenorul Edward Iordănescu este cu gândul la arbitri. Antrenorul acuză prestaţia "fluieraşului" din tur, care a închis ochii la două eliminări în tabăra dinamovistă. "Multă lume preferă o finală de Cupă a Ligii între Steaua şi Dinamo. Şi motivele sunt simple şi logice. Însă Pandurii e o echipă cu valoare care a arătat un fotbal pozitiv şi de calitate, care vrea şi care poate merge în finală. Singurul lucru pe care îl doresc este ca arbitrajul să fie unul echilibrat şi obiectiv, pentru că ce s-a întâmplat în tur deja a influenţat într-o manieră destul de mare această dublă", a scris Edward Iordănescu pe Facebook.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: