Baschet - Energia a mai transferat un american

Energia Târgu-Jiu se întăreşte pentru confruntările din EuroChallenge cu francezii de la Le Mans, dar şi pentru competiţia internă. Gruparea gorjeană a semnat cu americanul Lamont Mack.

După calificarea în sferturile de finală din EuroChallenge, unde gorjenii vor da piept cu francezii de la Le Mans, dar şi în perspectiva meciurilor din play-off-ul Ligii Naţionale, oficialii grupării gorjene au decis să-l aducă la Tg-Jiu pe americanul de 28 de ani, Lamont Mack. Energia a parafat contractul cu baschetbalistul american, care va evolua până la finele acestui sezon. Lamont va intra imediat în programul de pregătire al echipei conduse de Antonis Constantinides. Jucătorul american, o extremă de forţă, este posibil să debuteze pentru Energia în meciul cu Steaua, de miercuri, 4 martie (ora 17.45), de la Târgu-Jiu. Debutul său depinde de cât de repede va ajunge cartea verde a jucătorului. În funcţie de această procedură, există posibilitatea ca noul transfer al Energiei să bifeze primele sale minute pentru gruparea din Târgu -Jiu, în meciul cu Steaua. Lamont Mack, născut pe 16 martie 1987, la Chicago, Illinois, are 2.01 m şi 104 kg. Noul jucător al Energiei a evoluat ultima oară pentru gruparea sud-americană, Argentina Club La Unión.

VICTORIE

Energia Târgu-Jiu a câştigat meciul de la Sibiu, contra CSU cu scorul de 80-76. Gorjenii şi-au luat revanşa dup eliminarea din Cupa României, dar cel mai important este că au câştigat o bătălie extrem de importantă în lupta pentru play-off.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: