Cum şi-a determinat Iordănescu jucătorii să joace fotbal

Antrenorul CS Pandurii, Edward Iordănescu, a dezvăluit cum şi-a îndemnat jucătorii să iasă din zona retrogradării. Iordănescu a printat pe mai multe foi A4 cu clasamentul Ligii 1 şi a umplut pereţii vestiarului. Titlul de deasupra clasamentului era "Asta e valoarea voastră?!". Metoda pare că a dat rezultate pentru că la meciul cu CFR Cluj pandurii au dat patru goluri. 

Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, este mulţumit de rezultatul echipei sale. Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0 CFR Cluj. Golurile au fost marcate de Roman, Amadio (autogol), Eric în minutul 82 şi Shalaj în minutul 85. Golul marcat la meciul cu CFR l-a făcut pe Eric să scrie pe pagina de socializare „Eric is back“, tradus „Eric s-a întors“.

Antrenorul Iordănescu şi-a felicitat jucătorii. "Îi felicit pe jucători pentru cum au tratat meciul. Am întâlnit un adversar care suferă psihic şi financiar. Am marcat repede şi asta ne-a ajutat din punct de vedere psihologic. Ne-am creat multe ocazii şi am înscris patru goluri. Am fost agresivi şi în momentele când nu am avut balonul. Suntem mulţumiţi şi de rezultat şi de joc. Sunt mulţumit de grupul pe care îl am şi sperăm să ieşim din zona periculoasă", a spus Iordănescu la Digi Sport.

Succesul i-a scos pe gorjeni momentan din zona periculoasă a clasamentului, Pandurii fiind acum pe locul 8. Gorjenii joacă în  deplasare  la Piatra Neamţ contra Ceahlăului, vineri, de la ora 18:00, în direct pe Look Plus, DolceSport şi Digi.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: