Pandurii pierde șansa de a prinde locul al doilea

Pandurii Tg. Jiu a obţinut doar o remiză pe teren propriu în faţa lui Dinamo, scor 0-0. Gorjenii termină sezonul fără vreo victorie în faţa formaţiei din Ştefan cel Mare. Edi Iordănescu dă vina pe ghinion. "I-am şi reproşat lui Mircea Rednic că anul ăsta m-a îmbolnăvit. Nu contest valoarea lui Dinamo, dar cred că anul ăsta a fost şi multă neşansă. În sezonul regulat, în tur, aici, am primit gol în minutul 94. La Bucureşti, la fel, în minutul 92", şi-a amintit tehnicianul gorjenilor.

Cele două echipe s-au întâlnit de şase ori în actuala stagiune - de patru ori în campionat, o dată în Cupa Ligii şi o dată în Cupa României. Alb-roşiii s-au impus de trei ori, iar alte trei partide s-au încheiat la egalitate.

Iordănescu jr. crede că elevii săi au fost aproape de un succes duminică seară şi că l-ar fi meritat, după aspectul jocului.

În urma rezultatului de la Severin, şansele gorjenilor de a se clasa pe locul 2 la finalul campionatului sunt minime. Cu două jocuri rămase de disputat, Steaua are un avans de 4 puncte faţă de Pandurii şi Dinamo. "Ne îndepărtăm de locul 2, dar mai sunt două jocuri şi ţinem capul sus. A fost un sezon extraordinar. În ultimele două jocuri încercăm să dăm totul, la Bucureşti şi cu Astra", a spus Iordănescu. (A.A.)

Vizualizări: 401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: