Pandurii, proces de sute de mii de euro pierdut cu Unguruşan

Tribunalul Sălaj a respins acţiunea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu împotriva fostului său jucător Bogdan Unguruşan, ca fiind netimbrată. Clubul a cerut de la fotbalist suma de 1.700.488,65 lei, ca urmare a faptului că acesta a refuzat să joace până la capăt un meci cu ASA Târgu Mureş, iar prin penalizarea primită echipa a retrogradat şi a pierdut milioane de lei din drepturi de televizare.

Pandurii are la dispoziţie 15 zile începând din 9 august pentru a timbra acţiunea, altfel banii vor fi pierduţi. „Anulează ca netimbrată acţiunea reclamantului C.S. Pandurii Lignitul Târgu Jiu - societate în insolvenţă, împotriva pârâtului Unguruşan Bogdan Alexandru, pentru obligarea acestuia la plata sumei de 1.700.488,65 lei. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică”, este decizia pe scurt a Tribunalului Sălaj.

Pandurii a dat în judecată toţi jucătorii din meciul cu ASA Târgu Mureş, din decembrie 2016. Jucătorii au refuzat să intre pe teren în repriza a doua, pentru că terenul era îngheţat, astfel că echipa a pierdut cele trei puncte puse în joc. Mai mult, a fost sancţionată cu încă trei puncte, precum şi cu o penalitate de 113.400 lei.

„Suma solicitată de la pârât reprezintă prejudiciu ce constă în drepturi de televiziune neacordate clubului din culpa acestuia, ca urmare a faptului că prin scăderea a 3 puncte în clasamentul Ligii Naţionale de Fotbal şi pierderea partidei cu scorul de 3-0, echipa de fotbal Clubul Sportiv Pandurii a retrogradat în liga secundă, astfel încât nu s-a clasat pe unul dintre locurile din Clasamentul Ligii, pentru care se acordau drepturi băneşti pentru transmitere T.V.”, a fost susţinerea clubului Pandurii.

Rămâne de văzut dacă Pandurii, care are conturile goale de câţiva ani, va avea de unde să pună bani pentru a timbra acţiunea.

Vizualizări: 1,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: