Pandurii pun la cale planul de transferuri

Pandurii nu plănuiesc o vară agitată pe piaţa transferurilor. „Vrem să aducem un atacant şi dacă nu pleacă nimeni, nu mai facem achiziţii!”, spune Eugen Pârvulescu. Cum Grigoraş a cerut însă 2-3 jucători noi, conducătorii se străduie să-i facă pe plac. Caută acum jucători ieftini în ţară şi spun că vor accepta şi străini dar numai în probe mai întâi.

Pandurii n-au fost niciodată campioni la achiziţii. Şi în aceasta vară bugetul de transferuri e unul subţire aşa că gorjenii se orientează la jucători ieftini şi buni. Grigoraş a cerut să-i fie adus cel puţin un atacant şi un mijlocaş ofensiv.

Un singur transfer, da’ bun

Dacă vor reuşi să-l aducă pe Batin de la CFR Cluj, gorjenii ar putea încheia foarte devreme campania de transferuri. „Ne mai dorim un atacant şi dacă rămân toţi jucătorii cum am stabilit, nu mai facem nici achiziţii” spune Pârvulescu care admite însă că există şi alte soluţii: „Ne dorim jucători din liga întâi, jucători români dar dacă va fi şi unul străin nu cred că o să ne opunem. O să vină jucători cu noi în pregătiri deci nu o să luăm pe cineva fără să-l vedem mai întâi. Aşa că o să vină ori jucători care îi cunoaştem deja, ori care vor da probe şi apoi dacă ne vor convinge, vor semna cu noi.”

Banii se duc pe Lemnaru şi Batin

Dacă vor să-i transfere pe Lemnaru şi Batin, gorjenii trebuie să scoată din conturi 180 de mii de euro! 80 de mii e preţul lui Lemnaru care încă aparţine de U Cluj iar CFR Cluj cere 100 pe Batin. Banii vor veni de la Steaua care mai are de achitat tranşe din transferul de 650 de mii de euro al lui Gabi Matei în Ghencea.

„S-ar putea, să zicem, să mai vină un jucător cu noi în pregătiri şi dacă e ok şi preţul e unul mic...E posibil să găsim oricând jucători interesanţi la preţuri mici, nimeni nu se opune achiziţionării unor asemenea jucători”

Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: