Pandurii revine acasă şi joacă vineri cu CSM Deva

Pandurii Târgu Jiu revine să joace din nou pe propriul teren de la Târgu Jiu începând de vineri. Adversarul va fi una dintre echipele cu pretenţii de promovare în acest sezon, CSM Deva, formaţie pe banca căreia se află un fost pandur, Dorian Gugu.

Pandurii revine acasă după aproximativ o lună şi va juca din nou pe Stadionul Municipal. În ultima perioadă Primăria Târgu Jiu a contractat o firmă specializată în refacerea suprafeţelor de joc şi a efectuat tratamente şi însămânţări la teren.

Echipa din Târgu Jiu a jucat doar o etapă pe un alt teren, la Filiaşi, pentru că alte două meciuri au fost programate în deplasare. Antrenorul Călin Cojocaru nu are probleme de lot pentru acest meci cu CSM Deva iar echipa are un moral bun după cea mai clară victorie din campionat, cel cu Gilortul Târgu Cărbuneşti. Meciul este şi un derby al serie a 7-a pentru că se întâlnesc echipele de pe podium, clasate pe locurile 2 şi 3.

CSM Deva vine după primul eşec al sezonului înregistrat la liderul CSM Reșița.

Antrenorul Călin Cojocaru consideră că meciul va fi unul dificil. „Vineri ne așteaptă un meci dificil, întâlnim un adversar de alt calibru, CSM Deva este o echipă mult mai omogenă, care se bate la primele locuri. Este un meci pe care trebuie să-l tratăm cu maximă atenție. Până la ora meciului avem timp să ne pregătim corespunzător, iar vineri așteptăm suporterii în număr cât mai mare la stadion, pentru a susține echipa, pentru că acești băieți au nevoie de sprijinul suporterilor”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Biletele pentru meciul dintre Pandurii și CSM Deva se pot procura de la case de bilete a stadionului înaintea jocului, între orele 15.00 şi 17.00, preţul unui bilet fiind de 10 lei la peluze şi de 15 lei la sectorul VIP.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: