Condescu nu a încasat niciun leu de la Pandurii

Fostul preşedinte al clubului Pandurii, Marin Condescu, a precizat că nu a încasat nici un ban de la club după ce s-au recuperat o parte din banii datoraţi de asociaţi. În calitate de şef al creditorilor de la Pandurii, acesta a fost unul dintre cei care s-au luptat în instanţă pentru a recupera banii pentru care clubul a intrat în insolvenţă.

După ce a executat silit o parte dintre membrii asociaţi, Pandurii mai are în conturi  7 milioane de lei şi mai are de încasat încă trei milioane de la Primăria Târgu Jiu. Deocamdată, conducerea clubului a plătit doar angajaţii clubului care au activat la Pandurii după intrarea în insolvenţă  din 2016 şi contribuţiile sociale către stat, după cum a explicat principalul creditor al clubului, Marin Condescu. „În prezent, cu aproximație, în conturile clubului mai există circa 7 milioane de lei. Pe parcursul verii au fost plătite salarii și toate restanțele care existau la angajați și jucătorii de după intrarea în insolvență din 2016, suma totală fiind undeva tot la vreo 7 milioane de lei. Doar către stat s-au făcut plăți de 1,5 milioane lei drept contribuții sociale, de sănătate și așa mai departe”, a declarat Condescu, citat de Radio Infinit, precizând că nu a încasat până acum nici banii cu care a împrumutat clubul: „Eu unul nu am încasat până acum niciun leu, nici măcar pentru împrumuturile pe care le-am făcut pentru club, în cuantum de circa o jumătate de milion de euro”

Asociaţii clubului Pandurii au susţinut mereu că nu au de plată nici un ban către Pandurii din perioada respectivă, 2014 – 2017, dar instanţa a dat dreptate celor de la club şi, în baza deciziei definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie iar membrii asociaţi au fost obligați să plătească nu doar cotizațiile pe care le aveau de plătit ci și penalitățile și majorările de întârziere.

Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: