Cojocaru, mulţumit şi nu prea de jocul echipei

Pandurii poate considera că a avut un start bun de sezon, după ce a înregistrat trei victorii şi un rezultat de egalitate. Gorjenii sunt pe locul doi în serie, însă jocul echipei nu este încă cel dorit de antrenorul Călin Cojocaru.

Antrenorul Pandurilor spune că nu contestă startul bun de sezon al echipei, dar a constatat că mai e mult de muncă. Echipa suferă mai ales la capitolul omogenitate pentru că mulţi jucători ai ajuns la finalul pregătirii de vară.

„Putem considera că este un start bun. Echipa este nouă, în mare proporție, și este normal să fie o lipsă de omogenitate, dar eu spun că avem calitate și încercăm să jucăm fotbal, iar aceste lucruri se văd și în rezultate. Mai avem foarte mult de muncă, suntem la început și trebuie să luăm pas cu pas acest campionat. E normal ca relațiile de joc să sufere, încă nu ne cunoaștem bine ‘pe nume’. După cum ați observat în rezultate, la Liga 3 toate meciurile sunt grele și trebuie tratate cu mare seriozitate”, spunea antrenorul Călin Cojocaru.

Tehnicianul a constatat care a fost problema echipei sale în ultimele două sezoane: „De când sunt la Pandurii, din şase în şase luni, schimbăm lotul şi lumea vrea să jucăm ca Real Madrid. Nu se poate! Trebuie să schimbăm aceste aspecte, să fim mai calmi pe construcție, să arătăm că putem să ne dominăm orice adversar dacă vrem să promovăm”.

Cei de la Pandurii au perfectat ultimele transferuri după ce debutase deja noul sezon, ultimii sosiţi fiind Alberto Suently (25 de ani), fundaș central, mijlocaşul Eric Isquierdo (19 ani), din Andora, şi vârful Tyrese Duijker (19 ani) din Olanda.

Vizualizări: 409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: