Pandurii şi Dinamo se bat pe un fundaş din liga sârbească

Pandurii are nevoie de un fundaş central, a declarat preşedintele clubului Eugen Pîrvulescu. Şi Dinamo are nevoie de un fundaş central. Cele două echipe au pus ochii pe un jucător din Serbia, Nikola Vasiljevic.

Fundaşul provine de la OFK Belgrad care se află pe locul 6 în clasament. Căpitanul echipei, Nikola Vasiljevic, e disputat de Dinamo Bucureşti şi de Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani e unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din prima ligă sârbească şi a fost dorit şi de CSU Craiova vara trecută, dar cluburile nu s-au înţeles, scrie ProSport. Deocamdată lucrurile sunt la stadiul de discuţii pentru că Nikola Vasiljevic  costă câteva sute de mii de euro.

Eugen Pârvulescu, preşedintele clubului, are însă încredere că Pandurii scapă de retrogradare şi dacă nu se va mai face vreun transfer. „Ne aşteaptă jocuri dificile, echipa e în situaţie dificilă în clasament. Dorim ca echipa noastră să aibă o pregătire cât mai bună şi sunt sigur că echipa va reuşi să iasă din zona minată a clasamentului.  Încercăm şi noi să ne mişcăm, dar chiar dacă nu o să reuşim să facem un transfer am mare încredere în acest lot. Ne dorim mult un fundaş central, dar eu zic că ne putem atinge obiectivul cu acest lot“, a declarat Pîrvulescu.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: