Condică de prezență la Pandurii Târgu Jiu

Angajații de la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu trebuie să semneze condica de prezență. Ideea aparține directorului Corpului de Control din cadrul CE Oltenia, Dorin Ioana, care supraveghează activitatea de la club.

Laurențiu Ciurel a impus condică și la CS Pandurii, nu doar la CE Oltenia, compania pe care o conduce. Noile condiții de lucru au produs mare scandal în interiorul clubului. Dorin Ioana a introdus condică de prezență ce trebuie semnată la 7.00 la intrarea la locul de muncă și la 15.00. Doar că de cele mai multe ori antrenamentele sunt după-amiaza la juniori, copiii fiind la şcoală dimineaţa, iar femeile de serviciu trebuie fac curăţenie după ce pleacă toată lumea, nu înainte. După mai multe discuții, s-a hotărât că programul juniorilor este dinamic și nu poate fi impusă o oră de prezență. La fel și în cazul oficialilor clubului, unde până la urmă s-a impus un program de la 9.00 la 17.00. Dar toți ceilalți, șoferi, angajați contabilitate, resurse umane, etc. încep lucrul la ora 7.00.

Surse spun că șeful Corpului de Control de la CEO a trecut la inventarierea tuburilor de șampon și sulurilor de hârtie igienică din club.

FINANȚARE

CS Pandurii a pierdut sponsorizarea câteva sute de mii de lei de la compania Succes. Acum, banii vin de la CE Oltenia și Artego. Primăria Târgu Jiu și Consiliul Județean contribuie cu sume modice sau cu plata facturilor pentru întreținerea stadionului.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: