Reunire la Pandurii. Antrenorul vrea trei jucători noi!

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat ieri, la reunirea lotului, că returul va fi unul de foc şi "nu mai e timp de paşi greşiţi". De la reunire au lipsit cinci jucători.

Edi Iordănescu a declarat că în acest retur nu mai pot face multe greşeli pentru că nu mai pot fi recuperate. "Va fi un retur de foc, fiecare punct sunt sigur că se va câștiga greu, nu va fi ușor, știți sistemul competițional ce presupune pentru sezonul următor, retrogradează șase echipe, nu mai e timp de pași greșiți, dacă în tur făceai un pas greșit erai conștient că ai timpul necesar să mai îndrepți, să mai recuperezi, acum fiecare punct va conta“.

Acesta spune că întâi trebuie să fie un joc eficient şi apoi spectaculos. „Îmi doresc o echipă cu jucători care să nu aibă evoluții bazate pe instinct, la baza jocului vor fi niște principii clare de joc și tot ce facem să facem cu o gândire unitară. Vreau să încercăm să fim eficienți și, sigur, în condițiile în care reușim să ieșim din această zonă și eu îmi doresc să se întâmple cat mai rapid, după aceea ne vom gândi mai mult la partea estetică și să facem și un joc spectaculos, însă în momentul de față, acesta este doar un lux pentru noi", a menționat antrenorul Pandurilor.

Transferuri

Edi Iordănescu a precizat că lotul va fi completat cu maxim trei jucători noi, declarând că are încredere în nucleul de jucători format în acest moment la echipa târgujiană. "Deocamdată nu sunt mutări importante la nivelul lotului, în principiu o să regăsiți același nucleu de jucători, vor mai fi discuții zilele următoare și vom clarifica și situația jucătorilor care sunt pe final de contract, mă refer la cei care sunt în ultimele șase luni. Sunt ceva discuții pentru a completa jocului cu 1-2, maxim 3 jucători, eu am încredere deosebită în acest nucleu de jucători", a spus el. „Postul de fundaș central trebuie acoperit acum urgent pentru că nu știm când ne vom putea baza pe Christou Paraskevas. Eu sunt direct și spun de ce avem acum nevoie. Din punctul meu de vedere, după ce am văzut toate meciurile echipei din tur, acolo trebuie neapărat adus ceva”, declara şi preşedintele clubului Eugen Pîrvulescu.

ECHIPĂ

Edi Iordănescu, antrenor principal, Alexandru Radu, antrenor secund, Ionuţ Stelescu, antrenor secund şi preparator fizic şi Bogdan Pârvu, antrenor cu portarii.

SUSŢINERE

Înaintea începerii antrenamentului, jucătorii au primit vizita primarului municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, care împreună cu preşedintele clubului Eugen Pîrvulescu le-a urat bun venit jucătorilor şi multă baftă în returul care va debuta pe 21 februarie.

ABSENŢI

Au participat 20 de jucători la reunire şi au lipsit Elton şi Erico da Silva (învoiţi – au bilete de avion pentru 8 ianuarie), Momcilovic (învoit, petrece Crăciunul pe rit vechi, ajunge tot joi la Târgu Jiu), Paraskevas Christou şi Andrei Şendroiu (în recuperare după operaţii).

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: