Pandurii tremură pentru rămânerea în Liga 1

Penultima partidă pe care a avut-o de disputat în returul play-out-ului Ligii I le-a adus pandurilor doar un punct în clasament. Meciul cu Gaz Metan Mediaș de vineri seara s-a încheiat indecis, gorjenii reușind să rateze de cel puțin două ori din poziții clare de gol.

Tânărul Yasim Hamed le-a dat emoții tuturor când nu a reușit să nimerească poarta, deși poziția în care se afla era extrem de avantajoasă pentru a trimite mingea în plasa adversarilor. La finalul meciului, tânărul jucător a și recunoscut că și-a cam dat cu stângul în dreptul, lipsa experienței spunându-și cuvântul. „Nu este mulțumitor pentru că puteam scoate o victorie și aveam trei puncte în plus. Puteam să marchez, am avut o ocazie foarte mare. Îmi pare foarte rău. Am dat cu dreptul în stângul, nu știu cum a venit mingea, când am tras la poartă, mingea a lovit și piciorul stâng. Avem șanse de salvare, dar depindem și de ce fac celelalte echipe. Mergem la Botoșani după puncte”, a dat asigurări tânărul pandur.

A fost al patrulea meci pe care Pandurii îl termină neînvinși. Practic, din 12 puncte puse în joc, gorjenii au obținut 10. Dacă ar fi avut 12, ar fi scăpat de emoțiile din ultima etapă. Olivian Surugiu spune că și el și colegii săi au convingerea că, la finalul campionatului, totul va fi bine. „Al patrulea meci în care nu pierdem. Se pare că trebuie să ne luptăm până în ultima etapă. Sperăm ca până la urmă să iasă totul bine. A fost un meci deschis, am avut două șanse de a marca, dar se pare că șansa nu a fost de partea noastră. De la Botoșani sperăm să ne întoarcem neînvinși”, a declarat fotbalistul de la Pandurii.

La mâna altora!

Meciul cu Gaz Metan a fost urmărit de Marin Condescu nu din loja oficială, acolo unde politicienii locali încep să fie prezenți din nou de când echipa obține puncte. Fostul președinte a rămas în aceeași zonă a stadionului în care nu era nici un suporter, timp de 90 de minute stând sub o copertină folosită de regulă pentru transmisiile tv, ploaia care a căzut fără încetare pe parcursul meciului netrimițându-l pe Condescu la un loc mai ferit de intemperii. „Bine că am obținut un punct astăzi (vineri – n.r.). Din păcate nu am avut atât de multă inspirație, dar e un punct și e bine. Am jucat cu o echipă care e în formă. Să nu uităm că Gazul nu a jucat la mustață în play-off. Depindem acum și de rezultatele contracandidatelor. Contează și că Flavius Stoican nu e pe bancă, dar asta e! Rămân optimist”, spune Condescu.

Galerie foto


Vizualizări: 2,597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: