Pandurii – Dinamo s-ar putea juca la Piteşti

Pandurii a cedat Craiovei disputarea ultimului meci pe teren propriu la Severin, urmând ca echipa lui Flavius Stoican să caute alt stadion. Pandurii a refuzat oferta lui Dinamo de a juca pe Arena Naţională, iar Dinamo a respins ideea de a juca la Mediaş. Următoarea propunere a pandurilor este stadionul din Piteşti.

Pandurii şi CS U Craiova sunt nevoite să joace meciurile de pe teren propriu la Severin, stadioanele din localităţile lor fiind în reconstrucţie. Ultima etapă din sezonul regulat trebuie jucată la aceeaşi oră, în aceeaşi zi, astfel că una dintre echipe trebuie să găsească o soluţie.

După ce gorjenii au decis să o lase pe CS U Craiova să joace la Drobeta Turnu Severin meciul din runda viitoare şi le-au propus dinamoviştilor varianta Mediaş, refuzată însă de "câini", partida ar putea avea loc la Piteşti. Pandurii Târgu Jiu a jucat toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon la Drobeta Turnu Severin, în condiţiile construirii unui nou stadion în oraşul lui Brâncuşi.

Şi partida CS U Craiova - Gaz Metan Mediaş, din etapa a 26-a Ligii 1, trebuie însă programată la aceeaşi oră, 20.30, deoarece Dinamo, Craiova şi Mediaşul sunt în luptă directă pentru un loc în play-off. Întrucât CS U îşi joacă şi ea meciurile de "acasă", programate în nocturnă, la Turnu Severin, cei de la Pandurii s-au oferit să le lase stadionul din Mehedinţi oltenilor şi i-au propus lui Dinamo disputarea partidei la Mediaş.

"Câinii" au refuzat însă propunerea Pandurilor din cauza distanţei mai mari faţă de Bucureşti şi a costurilor mai mare ale deplasării. Gorjenii au ajuns astfel la varianta Piteşti, care este şi pe placul dinamoviştilor, astfel încât sunt şanse mari ca partida să aibă loc pe stadionul Nicolae Dobrin.

Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: