Încurcături cu disputarea meciului cu Dinamo

Dinamo a invitat Pandurii să joace meciul din week-end-ul viitor pe Național Arena, susținând că sunt gata să suporte și închirierea stadionului, chiar dacă nu sunt clubul gazdă. Reprezentantul Pandurii, Marin Condescu, a declinat oferta Dinamo.

Meciurile CSU Craiova - Gaz Metan și Pandurii- Dinamo se vor juca în ultima etapă la aceeași oră, însă doar o singură formație va putea juca pe teren propriu la Severin. Pandurii își joacă partidele de acasă la Turnu Severin, acolo unde joacă și CS U Craiova, care are etapă cu Gaz Metan. "Juveții" ar mai putea disputa respectiva partidă la Pitești.

În ultima rundă din sezonul regulat, cele 4 partide cu implicații la play-off urmează să se dispute la aceeași oră, în nocturnă. "Dacă Pandurii sunt de acord cu Național Arena sau pe Dinamo, suntem perfect de acord să schimbăm orașul de disputare a partidei. Noi vrem la București, depinde ce vor și ei", a comentat Ionel Dănciulescu.  A venit și răspunsul Pandurii.  "Ne omorâm cu ultima etapă pentru că se aglomerează lucrurile. Noi avem al doilea stadion la U Cluj, dar e închis pentru meciul naționalei. Craiova are al doilea stadion la Severin și dacă jucăm și unii și alții la aceeași oră... Este o variantă, să vedem dacă acceptă și Dinamo, la Mediaș. Trebuie să informăm și Liga. Am trimis acum cerere celor de la Mediaș să ne trimită cheltuielile și, după ce aflăm cât ne costă, vedem ce facem. Trebuie să se accepte varianta Mediaș și lucrurile sunt în regulă. Este exclus să jucăm în București. Dacă nu se va vrea în niciun fel, atunci va trebui Craiova să schimbe stadionul și noi să jucăm la Severin" a declarat Marin Condescu la TV Digi Sport.

40.000 € îi costă pe roș-albi închirierea celui mai mare stadion al țării

"Noi vrem să scoatem un rezultat mare cu Dinamo, nu mă interesează unde se joacă. Chiar dacă vom fi în play-out, trebuie să strângem puncte și vom aborda ultima etapă la victorie"

Sergiu Negruț, atacant Pandurii

"Eu vreau să le dau moral băieților mei ca să facă o figură frumoasă cu Dinamo"
Flavius Stoican, antrenor Pandurii

Galerie foto



Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: