Bilete la meciul România - Danemarca

FRF anunţă că va pune, miercuri, în vânzare biletele pentru meciul România - Danemarca de la Cluj-Napoca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, acestea având preţuri de 35 de lei la peluze şi 100 de lei la tribune, fiecare. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, urmând ca tichetele să fie nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripţionate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 şi 26 martie.

Pe lângă opţiunea livrării (6 lei în Bucureşti, 9 lei în ţară), suporterii au şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail.

Zona dedicată familiei se va regăsi şi la meciul cu Danemarca. În sectoarele speciale de la tribuna a II-a au acces doar fanii însoţiţi de cel puţin un copil, beneficiind de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil.

Partida România - Danemarca se va disputa, la 26 martie, pe Cluj Arena. (A.A.)

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: