Acţionarii vor Pandurii în Liga I, dar nu au soluţii financiare

Autorităţile locale vor ca Pandurii să rămână în Liga I, în ciuda eşecurilor din ultima perioadă. Deşi criza se adânceşte, se pare că nu există soluţii pentru rezolvarea problemelor financiare.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, nu comentează prestaţia Pandurii, însă dă asigurări că va continua finanţarea pentru copii şi juniori. „În continuare ne menţinem promisiunile, iar în bugetul pe anul 2017 vom prevedea sumele necesare pentru finanţarea activităţii de copii şi juniori. Consiliul Judeţean Gorj va finanţa în continuare, aşa cum a finanţat ani de zile, activitatea sportivă pentru copii şi juniori de la Pandurii”, a declarat Cosmin Popescu.

La rândul său, Aurel Popescu, primarul interimar al Municipiului Târgu Jiu, se aşteaptă ca problemele să se agraveze, însă speră ca, printr-o minune, echipa să rămână în Liga I. „Îmi pare rău de rezultatul înregistrat de Pandurii. Sper să fie un eşec întâmplător, îmi doresc ca Flavius Stoican să găsească formula cea mai bună ca echipa Pandurii să rămână în Liga I. Vor mai fi probleme pentru că este foarte greu să formezi o echipă din mers şi nu dispui de toate pârghiile pe care ţi le doreşti”, a declarat  Aurel Popescu. Acesta este preocupat doar să finalizeze stadionul până în vară. „În ceea ce mă priveşte ştiu că trebuie să fac tot posibilul ca proiectul pentru stadionul municipal să se finalizeze cât mai repede, iar campionatul 2017-2018 să se desfăşoare aici, la Târgu Jiu. Repet, îmi doresc ca Pandurii să rămână în prima ligă”, spune Aurel Popescu. 

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: