Părăsește arestul la domiciliu pentru a merge la serviciu 

Cristinel Lupulescu, angajatul Direcției Sanitar Veterinare Gorj care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni și l-a rănit pe soțul acesteia, poate părăsi arestul la domiciliu pentru a merge la serviciu.

Judecătorii i-au dat „bilet de voie” consilierului DSV, însă acesta va trebui să respecte cu strictețe programul orar și traseul stabilit de către organele de supraveghere. Măsura se va aplica din data de 27 iunie, decizia instanței fiind definitivă.

„În baza art. 221 alin. 6 Cod de procedură penală, permite inculpatului Lupulescu Iulius-Cristinel să părăsească imobilul din mun. Tg-Jiu, unde execută măsura arestului la domiciliu, începând cu data de 27.06.2022, în intervalul orar 08:00-17:30, în zilele de luni până joi, și în intervalul orar 08:00-14:30 în ziua de vineri, în vederea prezentării la locul de muncă, respectiv la Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Gorj, cu sediul în mun. Tg-Jiu, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 523, jud. Gorj, pe un traseu stabilit de către organele de supraveghere”, se arată în sentința pe scurt a Judecătoriei Târgu Jiu din 24 iunie.

Sentința este definitivă și se va comunica Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, unităţii de poliţie în a cărei circumscripţie se află domiciliul inculpatului, Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul IJP Gorj și Direcției Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor Târgu Jiu. 

Teribilul accident a avut loc la sfârșitul lunii martie. Salariatul DSV Gorj, băut fiind, a lovit cu maşina două persoane, soț și soție, care traversau pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din spatele Prefecturii Gorj. Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a fost transportat la spital, cu mai multe fracturi.

Lupulescu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 4,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: