Parcarea de la spital, promisă pentru 2023

Una dintre cele mai importante lucrări ce se află pe lista primarului din Târgu Jiu este legată de realizarea unei parcări în fața Spitalului ”Tudor Vladimirescu”. Edilul spune că au fost prinse deja sumele în bugetul local, fiind vorba despre 125 de locuri.

”Cea mai importantă lucrare pe care o vom demara la începutul acestui an este parcarea din fața Spitalului Tudor Vladimirescu. Este vorba despre acea parcare despre 125 de locuri de care aveam nevoie în zona centrală. Am prevăzut o parte din buget pentru anul 2022, dar cred că investiția se va termina în 2023”, a spus Marcel Romanescu.

De asemenea, primarul Romanescu nu renunță nici la sport. Acesta a mai afirmat faptul că are un obiectiv bine pus la punct și anume promovarea a două echipe în Liga Națională. ”Prioritate este pentru noi și CSM-ul. Sunt șanse foarte mari ca anul viitor să avem două echipe de Ligă Națională. Echipa de baschet masculin care este deja în Liga Națională și echipa de handbal fete. Sunt mari șanse să promoveze și ele. Urmează să vedem ce se va întâmpla cu fotbalul”, a mai declarat edilul.  

Vizualizări: 4,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: