Păreri incoerente şi ciudoase despre situaţii absolut generale

Mă amuză reacţia presei mogulilor la arestările vameşilor. Îi dau înainte că de ce n-a zis Băsescu nimic, dacă ştia. Păi, nu e clar- Mai întâi le-au montat camere video în calculatoare, să aibă şi nişte dovezi înainte să-i ridice. Dacă nu făceau aşa şi scăpau, se ofuscau că de ce nu au aşteptat să-i prindă în flagrant.

Pe altceva aş marşa eu, dac-aş fi în locul lor. Şi uite, chiar mă pun. Am înţeles de pe la televizor că şpaga semi-oficială pentru a ajunge şef de vamă era 200.000 de euro. Vi se par bani mulţi- Aiurea. O nimica toată, şi-i scoteau în trei-patru luni. Dar asta, după cum au observat deja ciutacii, ştiau şi copiii. Întrebarea mea e unde ajungeau banii- Nu vreau să intru în jocul ăla stupid de şah. Mie îmi plac tablele. Cine a dat marşul- De ce nu-l întreabă nimeni de sănătate pe ministrul Justiţiei- N-ar fi trebuit să fie şi el într-unul din elicopterele alea acum?

Altă pistă ar fi că este o luptă internă în PD-L şi cel vizat ar fi Blaga. De altfel, Băsescu i-a şi avertizat că o să măture punţile cu ei. Ceea ce le-a dat apă (că doar nu pământ) la moară tot ciutacilor, care tot turuie că se crede încă pe vas şi ne priveşte ca pe mateloţii lui. Aşa o fi, poate suntem ca în SF-ul ăla bun, Dark City, şi de fapt plutim cu toţii pe o mare imensă. Asta ar explica şi faptul că-mi vine constant să vomit când mă uit în jur.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: