Păreri PeFoc - care este soluția perfectă de încălzire exterioară pt. terase și grădini?

Una dintre cele mai inedite soluții de a aduce căldura și confortul zilelor prelungite până adânc în noapte și a momentelor în care uităm de frig, în compania prietenilor dragi sau a familiei este un incalzitor terasa pe gaz. Acest dispozitiv special este propus de specialiștii de la PEFOC, unul dintre cele mai longevive și apreciate branduri românești, cu sediul central la Sibiu, specializat în comercializarea și montajul de soluții alternative de încălzire din întregul univers al termicelor.

Așadar, pentru a alunga răcoarea nopților târzii și a te putea bucura neîntrerupt de poveștile și buna dispoziție în compania prietenilor tăi, acum există o soluție mult mai practică și mai elegantă pentru acest tip de activități în aer liber, pretabilă în grădina casei tale sau pe terasa unui restaurant. Practic, reprezentanții Pefoc ne-au explicat că e ca și cum ai lua un semineu tradițional și l-ai muta afară, în zona exterioară de relaxare sau de servit masa.

Unele dintre cele mai populare tipuri de șeminee de exterior sunt cele din gama PATIO - variante elegante de încălzire exterioară care asigură căldura și lumina oriunde ne-am dori (terasă, curte, foișor, grădină), pentru a crea o atmosfera unică. Arzătorul special conceput care dă foc natural este controlat printr-un sistem care va permite să reglați înălțimea flăcării. Aceste tipuri de șeminee de exterior sunt deosebit de sigure! Soluțiile inovatoare utilizate garantează 100% securitate. Protecția suplimentară este gândită împotriva contactului nedorit din partea celor mai tineri membri ai familiei (copii, bebeluși) sau a animalelor de companie.

Patio se potrivește oriunde. Încălzitorul poate fi un decor elegant pe terasa casei, în foișor sau în grădină. Poate fi închiriat sau folosit și în restaurante, precum și în industria hotelieră, ca un plus interesant pentru zona de luat masa și petrecerea timpului liber. Aspectul atractiv și căldura plăcută vor face ca grădinile și terasele să fie pline de oaspeți în timpul primăverii, precum și în serile de iarnă sau în cele mai răcoroase de vară. Viziunea naturală a focului este asigurată de utilizarea unui arzător ceramic modern. În plus, elementele decorative precum piatra sau sticla decorativă, pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul încălzitorului.

Acest tip de șemineu nu are nevoie de dotare cu burlane soba, nu emite sunete sau miros iar activitatea sa nu influențează circulația aerului, ceea ce este esențial, în special pentru utilizatorii alergici. Este ușor de deplasat și de poziționat în zona aleasă, grație roților. Aparatul poate funcționa constant, cu putere maximă și încontinuu până la 30 de ore. Nu necesită curățarea sticlei deoarece, focul nu îl afumă. Pornirea sa este foarte ușoară și intuitivă datorită unei telecomenzi simplu de utilizat.

PATIO este alimentat cu gaz lichid din cilindrul ascuns în carcasă. Flăcările sunt închise într-o celulă din sticlă care protejează de contactul direct cu focul. Acest lucru va permite să admirați jocul de flăcări sub control complet. Partea inferioară a carcasei dispozitivului este din oțel, acoperită cu vopsea tip pulbere. Datorită acesteia, Patio este rezistent la daune. Camera inferioară a dispozitivului este protejată împotriva deschiderii neautorizate printr-un sistem de blocare montat în ușă.

Ușile sunt deschise printr-un sistem push-to-open. Construcția superioară a încălzitorului asigură protecție împotriva focului. În plus, distribuie uniform căldura generată în 4 direcții diferite. Este echipat cu o supapă anti-înclinare specială care, în cazul răsturnării, întrerupe automat alimentarea cu gaz a regulatorului, stingând astfel flacăra. Dispozitivul nu depinde de sistemul electric, pentru a ilumina terasa sau grădina. Încălzitorul este echipat cu un sistem automat de control de la distanță, complet securizat și avansat, care împiedică scurgerile de combustibil necontrolate. Datorită controler-ului încorporat, putem proteja dispozitivul de aprinderea neautorizată de către copii.

În final, te sfătuim să apelezi cu încredere la oferta prietenilor noștri de la Pefoc dacă și tu îți dorești un astfel de șemineu de exterior, potrivit inclusiv pentru închiriere către restaurantele, terasele sau evenimentele speciale, desfășurate în aer liber. Originalitatea și eleganța, combinate cu funcția eficientă a unui încălzitor cu gaz, va face ca terasele să fie întotdeauna pline cu oaspeți, indiferent de frigul de afară!

Vizualizări: 1,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: