Parolă pentru intrarea în Târgoviște, în ziua mitingului PSD

Parola de intrare în orașul Târgoviște, duminică, pentru participarea la mitingul electoral al partidului condus de Liviu Dragnea, stabilită de PSD și comunicată polițiștilor din județ pentru a opri autoturismele neautorizate să intre în localitate, a fost formată dintr-o singură literă, respectiv prima literă a numelui localității din care veneau simpatizanții social-democrați, au explicat pentru Digi24.ro surse din cadrul Poliției Dâmbovița. 

Procedura era următoarea: autoturismul era oprit la barajul Poliției și i se cerea parola de intrare. Șoferul trebuia să arate un cartonaș pe care era scrisă o literă - prima literă din denumirea localității de proveniență. De exemplu, T de la Titu, M de la Moroeni, P de la Pucioasa. În cazul în care localitatea avea un nume format din două cuvinte, parola era compusă din două litere. 

IPJ Dâmbovița a recunoscut că accesul în oraș, duminică, a fost condiționat de aceste parole de acces, susținând, într-un comunicat dat publicității, că parola a fost decisă de PSD: ”În acest context, având în vedere numărul mare de participanți, organizatorul activității publice din municipiul Târgoviște a luat decizia de a institui o parolă, pentru a facilita accesul autovehiculelor în această zonă, nu în oraș”.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: