Horoscop

Berbec: Se conturează multe dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Persoanele apropiate vă vor căuta pentru sfaturi și soluții pentru situațiile în care sunt implicați. Fiți precaut în vorbe și gesturi, unii vă pot înțelege greșit. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea. Acasă, în familie, este multă forfotă.

Taur: Apar cheltuieli neașteptate. Pe de altă parte, este posibil să primiți bani, salariul, bonusuri materiale de la locul de muncă sau cadouri de la cei dragi. Fiți prudent în privința banilor și cadourilor, în spatele acestor gesturi există interese camuflate bine. Undeva, cândva veți fi nevoit să înapoiați cele primite în această perioadă.

Gemeni: Sunteți în vervă și aveți senzația că puteți schimba multe și mărunte în viață. Priviți atent la oamenii alături de care sunteți implicat în acțiuni diverse. Revizuiți-vă planurile personale și profesionale, gândiți-vă la detalii, însă nu forțați nota. La momentul potrivit se vor concretiza toate așa cum vă doriți sau cum aveți nevoie.

Rac: Aveți nevoie de introspecție, de singurătate și detașare de tumultul cotidian. Se pot accentua oboseala și afecțiunile vechi ale sistemului respirator și ale ficatului. Îngrijiți-vă corespunzător, feriți-vă de excese și de dialoguri contradictorii! Prin metode mai puțin obișnuite veți afla multe informații utile.

Leu: Socializarea și activitățile comune cu ceilalți sunt accentuate. Este bine să fiți prudent în vorbe și gesturi, întrucât totul poate fi răstălmăcit. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a vă antrena în discuții constructive cu prietenii și cu persoanele din anturajul apropiat care vă susțin proiectele personale și pe cele profesionale.

Fecioară: Se deschide o nouă etapă profesională. Imaginea voastră se va schimba benefic și mulți vor veni să vă susțină sau să vă roage să-i ajutați. Totuși, evitați să vă lăsați copleșit de vorbe dulci și de gesturi aparente. Sunt posibile dialoguri furtunoase cu prietenii. Fiți prudent și controlați-vă reacțiile!

Balanță: Învățați, studiați, bucurați-vă de ceea ce se află în jurul vostru și priviți oamenii cu drag și toleranță. Undeva, cândva veți avea nevoie de o astfel de atitudine din partea altora. Relațiile profesionale se activează.

Scorpion: Discuții pe teme financiare cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional. Este nevoie de prudență și atenție la detalii, întrucât există șanse să cheltuiți mai mult decât ceilalți și să fiți păgubit. Lucrurile se vor echilibra la momentul potrivit, însă acum vă poate necăji foarte mult fiecare ban cheltuit.

Săgetător: Se conturează o nouă etapă partenerială în plan personal și profesional. Fiți prudent, pentru că fundalul oricărei relații parteneriale este vulnerabil și în orice moment relația se poate destrăma. Selectați prioritățile și ocupați-vă mai întâi de nevoile voastre. La finalul săptămânii aveți activități culturale.

Capricorn: Nemulțumirile sufletești vă afectează sănătatea și randamentul în plan profesional, fiți prudent și detașați-vă rapid de situațiile neplăcute. La serviciu se deschide o nouă etapă, fie prin apariția unor sarcini de lucru noi, fie vă schimbați locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă.

 Vărsător: Relațiile sentimentale sunt răscolite. Este nevoie de prudență, răbdare, toleranță. De mare folos v-ar fi o excursie în natură sau niște activități specifice unui hobby. Detașați-vă de neplăcerile cotidiene și priviți partea plină a paharului vieții. La serviciu veți avea multe de făcut și în regim urgent.

Pești: Treburile gospodărești le puteți desfășura mai ușor alături de membrii familiei. Sunt posibile schimbări locative sau vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Dialoguri aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Fiți prudent, deoarece conflictele sunt deja conturate și oricând pot izbucni în mod neplăcut.

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: