Pârvulescu (FNME): Eu nu o să vând gogoși

Divizarea sindicală nu aduce nimic bun angajaților! O susține președintele FNME, Dumitru Pârvulescu, supărat pe câțiva colegi din lumea sindicală care pun gaz pe foc în rândul muncitorilor. „Lupta de acum a dat rezultate mai bune decât politica terorii de pe vremea lui Ciurel”, a spus Pârvulescu.

„Mai sunt și alții care, din dorința lor de publicitate, doresc să aburească lumea cu diverse chestiuni pentru a strânge membri, fără să înțeleagă că divizarea asta nu e deloc benefică salariaților. Se duce, de câțiva ani, o luptă pentru eliminarea mișcării sindicale. Eu nu doresc ca salariatul CEO să ajungă să vadă ce înseamnă lipsa mișcării sindicale. Indiferent cât de hulită e”, a fost mesajul liderului FNME, Dumitru Pârvulescu, la Tele3.

În bătălia pentru a avea cât mai mulți oameni în sindicat, susține Pârvulescu, sunt spuse și multe minciuni. „Eu nu am venit în mișcarea sindicală să mint. Dacă oamenii înțeleg ce spun, bine, dacă nu, să suporte consecințele altora care le vând gogoși. Eu nu o să vând gogoși niciodată. Situația e destul de delicată ca să mai mințim oamenii și acum, în al doisprezecelea ceas, ținând cont de contextul în care sunt salariații. Și acum se duce o luptă de fărâmițare și discreditare a mișcării sindicale. A dat rezultate mai bune acum decât acea politică a terorii de atunci, de pe vremea domnului Ciurel. Nu știu dacă sunt implicații și la vârful companiei acum. Oricum patronatele n-o să-și dorească niciodată să aibă un partener de dialog puternic”, a încheiat Pârvulescu. (M.M.)

Vizualizări: 1,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: