Pârvulescu: Astea cu inspectorii sociali sunt povești

Subiectul inspectorilor sociali este adus în atenția publică doar pentru a fi atrași membri de sindicat! Susține acest lucru Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, care atenționează totodată că divizarea mișcării sindicale nu va aduce lucruri bune în rândul minerilor și energeticienilor din Gorj.

Dumitru Pârvulescu spune că regretă și faptul că nu s-a putut implica în stoparea grevei care a izbucnit în această iarnă, în carierele miniere. Pune absența sa pe seama unei probleme de sănătate. Deranjat și de acuzațiile aduse inspectorilor sociali din companie și a dorinței unor colegi ca aceste posturi să fie desființate, Pârvulescu susține că aceste discursuri nu sunt folosite decât pentru a mări numărul membrilor de sindicat pentru unii dintre colegii săi.

„Sunt povești spuse de unii. Prin chestia asta, sunt spuse pentru a atrage membri de sindicat, dar fără să înțeleagă că divizarea asta a mișcării sindicale a dus și probabil va duce la conflicte spontane foarte greu de gestionat. În momentul în care va exista un germene de nemulțumire, oricând se poate dezvolta și poate exploda. Eu am avut o problemă de sănătate când a fost acea grevă. Nu mă disculp. Poate se puteau rezolva unele probleme acum, care s-au rostogolit”, a transmis președintele FNME, la un post local de radio. (M.M.)

Vizualizări: 3,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: