Pasiunea pentru artă nu ține cont de vârstă

Arta și îndemânarea nu țin cont de vârstă. O demonstrează mai  mulți bătrânei din Peștișani care fac parte din proiectul ”Bunicii Comunității”. Au lucrat de zor zile întregi pentru a realiza cele mai frumoase decorațiuni de iarnă.

Fie că au realizat globuri din sfoară, fie că au decorat cizmulițe din fetru sau au decupat cartoane pentru îngerași, bunicuții au pus suflet în tot ceea ce au făcut.

”Din îngerași de carton bunicii noștri au realizat ghirlande, ceea ce puteți face fiecare acasă cu copiii sau nepoții, folosind îngerașii pe care îi mai avem disponibili. Din baloane pe care au lipit sfoară au realizat globuri care au fost folosite la diverse decoruri. Alți beneficiari au pictat felii din lemn care au devenit suport pentru alte decorațiuni de masă, sau au lipit pe ele crenguțe de brad, conuri sau globulețe, în final ieșind la iveală minunate aranjamente pentru masa de Crăciun”, transmite Isabela Coară, reprezentant al centrului ”Bunicii Comunității”

O parte dintre bunicuțe au lucrat diverse obiecte vestimentare pentru sezonul rece, fiind vorba despre șosete, botoșei și fulare.  

Târgul de decorațiuni va fi deschis începând cu data de 2 decembrie pentru persoanele vaccinate, acolo unde vor fi expuse toate creațiile făcute de bunici.  

Galerie foto




Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: