Paște în decor de Crăciun, la Rânca

E vreme de săniuș în stațiunea montană Rânca. A nins abundent o zi întreagă și s-a depus un strat proaspăt de zăpadă spre bucuria celor care vor să mai profite de vremea ca de iarnă deși suntem la final de aprilie. 

Turiștii care vor vrea să petreacă Paștele în decor de Crăciun, cu zăpadă la fereastră, pot alege să facă o rezervare în stațiunea Rânca. Locuri sunt disponibile. Prețurile sunt la fel ca anul trecut. O cameră pornește de la 150 de lei pe noapte. Sunt pensiuni care pregătesc și meniu special de sărbători, dar și alte surprize pentru oaspeții care vor să ciocnească ouă roșii pe pârtie. 

Nu este zăpadă suficientă pentru practicarea sporturilor de iarnă, dar de câteva ture pe sanie se pot bucura cei care vor să mai profite de priveliștea de iarnă din zona montană a județului Gorj. "Noi suntem din București. Am venit în vizită la tatăl meu și l-am adus și pe băiețel să ne plimbăm. Am văzut că ploua și nu mă așteptam să ningă. Ninge ca-n povești. Nu-mi amintesc când am prins ultima dată așa vreme", a spus o turistă. "Nu am schimbat încă anvelopele de iarnă. Presimțeam că voi mai avea nevoie de ele", a spus un turist. 

Drumarii au intervenit cu utilajele pentru deszăpezire pe drumul național 67C și se circulă fără probleme. 

Vizualizări: 992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: