Cel mai simplu mod de a curăța mașina de spălat

Mașina de spălat curăță hainele, de aceea ar trebui să fie și ea curățată. Multe persoane nu se gândesc prea des la a curăța mașina de spălat dar acest lucru se realizează foarte simplu cu doar două ingrediente.

Mașina de spălat nu e de obicei pe lista cu obiecte care necesită spălare, dar, în realitate, și ea se murdărește după ce scoate mizeria de pe haine. Uneori, mașina de spălat poate chiar să capete mirosuri greu de suportat, ceea ce este un motiv suficient de bun pentru a o igieniza.

Nu ai nevoie de nimic costisitor pentru a igieniza mașina de spălat. Tot ce trebuie să ai la îndemână este oțet și bicarbonat de sodiu.

Sunt oameni care spun că a pune o cană de oțet direct în tambur și pornirea unui ciclu de spălare a funcționat pentru eliminarea mirosurilor. Există însă și alte metode pentru a face o igienizare completă. O altă metodă populară pentru curățarea mașinii de spălat este adăugarea de bicarbonat de sodiu în tambur și turnarea unei căni de oțet direct în tava de detergent.

Tehnica cu turnarea oțetului în tavă și a bicarbonatului de sodiu în tambur e una dintre cele mai recomandate. Se spune că după aplicarea ei, interiorul mașinii devine strălucitor, iar rezidurile sunt eliminate complet.

De asemenea, mirosurile sunt și ele îndepărtate. Pentru ca acest lucru să se întâmple, totuși, merită să lași mașina deschisă și să se usuce complet după un ciclu de curățare. La fel de important este să lași ușa mașinii deschisă după fiecare ciclu de spălare.

Vizualizări: 4,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: