Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru gorjeni, reţinuţi de poliţişti

4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 33 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti şi introduşi în arestul I.P.J. Gorj, după ce au fost implicaţi într-o altercaţie care a provocat indignarea cetăţenilor.

În ziua de 26.11.2009, în jurul orelor 11:45, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe str. Plopilor, în parcarea auto din faţa blocurilor ANL, se bat mai multe persoane . La faţa locului s-a deplasat imediat echipa operativă, care a depistat şi imobilizat 4 bărbaţi, cunoscuţi cu un comportament violent. Cei patru identificaţi în persoana numiţilor P. Ion, de 33 ani, G. S. Alin, de 28 ani, C.Daniel, de 26 ani şi C. Florin, 30 ani, toţi din municipiul Tg. Jiu, au fost conduşi la sediul poliţiei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cei în cauză au provocat scandal public şi au distrus mai multe bunuri (geamuri de la o casă, o portieră de la un autoturism, etc.), producând un prejudiciu de aproximativ 2.200 lei. Întrucât prin comportamentul violent i-au indignat pe cetăţenii din zonă, poliţiştii au întocmit pe numele celor 4 suspecţi dosar penal şi au dispus reţinerea acestora pe o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. În cursul acestei zile, suspecţii vor  fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, cu propunere de arestare preventivăpentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Cercetările continuă.

Vizualizări: 61

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: