Oana Ghibuşi, miss Colegiul „Ecaterina Teodoroiu“ vrea să fie arhitect

Distractivă, ambiţioasă şi sinceră. Aşa s-ar caracteriza în trei cuvinte Oana Teodora Ghibuşi. Deşi este abia la început, Oana a fost aleasă anul acesta Miss Boboc de către colegii ei din liceu. A trecut cu brio toate probele şi crede că juriul a apreciat-o în mod corect. Se declară mulţumită de ea şi de cei care o înconjoară. Fratele ei este cea mai dragă persoană pentru ea pe care îl iubeşte foarte mult.

Oana Teodora Ghibuşi spune despre ea că este o fire ambiţioasă, încăpăţânată dar sinceră. Îi place foarte mult să călătorească, să iasă cu prietenii să se distreze dar fără să neglijeze şcoala. Materiile ei preferate sunt matematica şi limbile străine. A făcut modelling când era mică dar nu a mai continuat pentru că trebuia să se pregătească pentru liceu iar agenţia din care făcea parte a fost desfiinţată.

Iubeşte desenul

Cea mai importantă realizare a ei de până acum este câştigarea concursului de miss din colegiu. Despre concursul de miss spune că nu a fost în totalitate corect pentru că nu i s-a părut normal ca unele fete să ia chiar câte două premii şi altele deloc şi nici organizarea nu a fost tocmai pe placul ei. A participat la concurs din curiozitate şi să se distreze, soarta a vrut însă ca ea să şi câştige. Oana are un deosebit simţ al umorului şi spune că nu s-ar putea despărţi sub nicio formă de prietenii ei cei mai buni, de telefonul mobil şi de fratele ei.

Scopul ei este să devină o arhitectă pricepută pentru că iubeşte desenul dar ar continua să participe la concursurile de frumuseţe ori de câte ori ar avea ocazia. Se consideră o fată frumoasă, inteligentă şi sigură pe ea. Este mulţumită şi de faptul că poate mânca orice fără a se îngrăşa, pizza şi cordon bleu fiind felurile ei preferate.

Mărturiseşte că o femeie trebuie să fie întotdeauna aranjată şi îngrijită şi sfătuieşte fetele care ar vrea să participe la un concurs de frumuseţe să încerce pentru că este o experienţă unică, frumoasă şi distractivă. Este întotdeauna cu zâmbetul pe buze şi mereu are câte ceva de spus. Atunci când nu îi convine ceva face tot posibilul să se facă auzită. Îi place să se implice în tot felul de acţiuni, îi place să ajute oamenii şi se bucură atunci când reuşeşte să aducă zâmbetul pe faţa unui om. Se simte întotdeauna sigură pe ea şi curajul nu îi lipseşte niciodată.

Nume: Oana Teodora Ghibuşi

Vârstă: 15 ani

Ocupaţie: elevă în clasa a IX a la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”

Poreclă: Zuzu

Pasiuni: sporturile de vară, înotul, călătoriile

Timp liber: iese în oraş cu prietenii, merge în cluburi să se distreze

Scop: să ajungă arhitectă

Mâncare preferată: pizza şi cordon bleu

Vestimentaţie: se îmbracă mai mult sport dar îi plac şi ţinutele casual, importante sunt ţinutele în care se simte bine

Vizualizări: 398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: