Patru zile de spectacol inedit la ceas de seară

Târgujienii sunt așteptați la unul dintre cele mai mari spectacole ținut în aer liber de către actorii Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Este vorba despre ”CAZUL TUDOR VLADIMIRESCU”, operă rock în regia lui Gavriil Pinte. Spectacolul se joacă pe 6, 7, 8 și 9 iunie, de la ora 21:30, pe Insulița Jiului – zona Heliport.

Reprezentanții teatrului târgujian anunță că intrarea este liberă, însă pe bază de rezervare. Târgujienii trebuie să se grăbească, locurile sunt limitate.

”Intrare liberă, pe bază de rezervare la 0736.647.432. Rezervările pentru cele 4 reprezentații ale spectacolelor continuă, iar locurile sunt limitate. Accesul permis în locație cu 30 de minute înaintea reprezentațiilor. În caz de condiții meteo nefavorabile, reprezentațiile vor fi anulate”, anunță reprezentanții teatrului.

Accesul la evenimente se realizează respectând normele în vigoare.  Astfel, pot participa spectatorii care fac dovada vaccinării (și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), cei care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

De asemenea, mai pot participa și cei care se află în perioada cuprinsă între 15 și 90 de zile ulterioare infectării cu SARS-COV 2, dovedită cu documente medicale.

Vizualizări: 3,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: