Pecingină acuză conducerea de la Pandurii de genocid sportiv

Avocatul Gheorghe Pecingină acuză public conducerea administrativă a Clubului Pandurii de genocid sportiv. Pecingină a susţinut ieri o conferinţă de presă din calitate de cetăţean al municipiului Târgu Jiu, în care îi acuză pe Ion Călinoiu, Florin Cârciumaru şi Narcis Răducan că ignoră tinerii şi copiii din Târgu Jiu care ar putea să facă performanţă în fotbal.

Fostul politician Gheorghe Pecingină blamează comunicatul de presă în care Narcis Răducan se laudă că a salvat echipa de la retrogradare şi a dus-o pe primele locuri în liga întâi. Pecingină îi transmite lui Narcis Răducan că nu s-a implicat absolut deloc în promovarea jucătorilor din echipa a doua în prima echipă. ”Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru, din punctul meu de vedere, pot fi acuzaţi de genocid sportiv, împreună cu Narcis Răducan, bineînţeles, pentru că el este actualul manager al Clubului Pandurii Târgu Jiu. Toată lumea vorbeşte despre ce se întâmplă la prima echipă, ce bine stă în clasament, cum s-a salvat în extremis de la retrogradare prin aducerea acestei conduceri administrative, dar uită un lucru. Clubul Pandurii înseamnă şi Centrul de Copii şi Juniori şi echipa a doua. Despre aceste lucruri nu se mai vorbeşte deloc. Noua echipă, salvatoare, aşa cum o numeşte domnul Răducan, a îngropat centrul de copii şi juniori, împreună cu Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu şi au omorât orice speranţă a acestor tineri de a mai accede în liga întâi”, a spus Gheorghe Pecingină.

ACUZAŢIE

Avocatul l-a învinuit pe primarul Florin Cârciumaru și pentru faptul că juniorii de la Pandurii au rămas fără terenuri de antrenament din cauza lucrărilor de modernizare care se fac la Stadionul Municipal. Fostul social democrat susţine că jucătorii de la divizia B au salarii de o mie de lei în timp ce jucători aduşi de la alte echipe au salarii exorbitante.

Vizualizări: 1,779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: