Bălgrădean, aproape de a semna cu Pandurii

Pandurii Târgu Jiu este la un pas de a-l transfera pe Cristian Bălgrădean, portar rămas fără echipă după despărţirea de CS U Craiova. Fanatik.ro scrie că oficialii de la Pandurii i-au prezentat jucătorului condițiile, în mai multe runde de negocieri.

Bălgrădean și-ar fi dorit un contract până la finalul acestui campionat, cu opţiunea de prelungire pentru un an. Cei de la Pandurii nici nu au vrut să audă, spun sursele Fanatik! Astfel, oferta gorjenilor a fost clară, contract pentru un an și jumătate! Nici problema salariului nu a fost rezolvată, Pandurii oferind 8.000 de euro pe lună, în timp ce fostul dinamovist ar vrea 10.000.  Bălgrădean este aproape de a accepta oferta, pentru că în contract îi vor fi puse și niște bonusuri de performanță, care i-ar ridica substanțial venitul. La CS U Craiova, portarul era remunerat cu 7.000 de euro pe lună.

Bălgrădean îşi doreşte să ajungă la echipa națională, iar un angajament la Pandurii l-ar apropia de atingerea unuia dintre obiective, prezența la turneul final al CE din Franța. (A.A.)

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: