Pericol la Târgu Jiu. Tencuiala unui bloc s-a prăbuşit pe trotuar

Pericol pe un trotuar din Târgu Jiu. Mai multe bucăți de tencuială s-au desprins, joi, de pe bloc, viața trecătorilor fiind pusă în pericol. La fața locului au venit polițiștii locali care au delimitat zona periculoasă, urmând ca proprietarii să remedieze problema. Între timp, alte bucăți de tencuială amenință să cadă.

Bucățile de tencuială s-au desprins de pe un bloc situat în strada Nicolae Titulescu. Un trecător a sunat la Poliția Locală. „E pericol. Dacă era cineva în zonă, îi spărgea capul. Uitați-vă câte bucăți de tencuială au căzut și câte mai stau să pice de pe bloc. Noroc că nu trecea nimeni pe trotuar atunci”, ne-a spus un localnic care a și anunțat Poliția Locală să vină la fața locului.

Proprietarul va remedia problema

Polițiștii locali vor merge, din nou, vineri, la fața locului pentru a discuta cu proprietarul apartamentului de pe balconul căruia s-au desprins bucățile de tencuială, urmând ca acesta să remedieze problema. „A fost primită o sesizare. În zonă a fost instituită o restricție de circulație pietonală pentru siguranța cetățenilor. Cazul va rămâne în atenția Poliției Locale Târgu Jiu. Va fi trimis un echipaj de la Biroul Protecția Mediului și Disciplina în Construcții. În situația de față, proprietarii sunt obligați să remedieze problemele apărute”, a explicat Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.

Galerie foto




Vizualizări: 1,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: