Persoană încarcerată pe Defileul Jiului. update: Tânăr la spital

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat joi, la ora 19.00, că traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, pe DN 66 Târgu Jiu – Petroșani, în zona localității Pietrele Albe, județul Gorj, după ce a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism.

În urma impactului, o persoană din autoturism este încarcerată, dar conștientă. Acționează forțe MAI la fața locului.

Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute, a anunțat Infotrafic.

actualizare, ora 20.45: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Petroșani către Târgu Jiu, ar fi derapat într-o curbă la dreapta, pătrunzând pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară cu remorcă, condus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Petroșani.

În urma impactului a rezultat rănirea tânărului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost tratați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: