Peste 500 de porţii de fasole cu ciolan pentru gorjenii din Turburea

Gorjenii din Turburea vor sărbători şi în acest an, cu mare fast, Ziua Naţională a României. Autorităţile vor pregăti peste 500 de porţii de fasole cu ciolan şi cănuţe cu vin fiert. Masa va fi organizată în cantina primăriei, unde localnicii vor avea parte de o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. Primarul Ion Bârcă spune că masa de 1 Decembrie a devenit deja o tradiţie pentru comuna Turburea.

Autorităţile locale de la Turburea vor acorda o atenţie deosebită Zilei Naţionale a României. „1 Decembrie este o sărbătoare naţională şi vom trata această zi cu maximă importanţă. Vom depune coroane la monumentele istorice de pe raza localităţii şi vom arbora drapelul la toate instituţiile”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea. Ca în fiecare an, autorităţile vor organiza o masă tradiţională în cantina primăriei.
Edilul local spune că vor fi pregătite peste 500 de porţii de fasole cu ciolan şi tot atâtea cănuţe cu vin fiert. „Masa de 1 Decembrie a devenit o tradiţie pentru comuna Turburea. Vom pregăti peste 500 de porţii de fasole cu ciolan şi tot atâtea cănuţe de vin fiert. Masa festivă va avea loc în cantina de lângă primărie. Vrem ca şi la Turburea, sărbătoarea de 1 Decembrie să fie marcată aşa cum se cuvine”, a precizat Ion Bârcă.
Autorităţile locale vor avea în atenţie şi copiii de pe raza comunei. Ca-n fiecare an, elevii şi preşcolarii din Turburea vor primi cadouri de Moş Nicolae şi de Moş Crăciun din partea primăriei. Încă de la fundamentare bugetului, autorităţile au prevăzut fonduri în acest sens.

Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: