Horoscop

Valabil pe 26 mai

Berbec: Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați colţos, croit prea dintr-o bucată şi lipsit de diplomaţie, ceea ce ar putea pune pe fugă pe acele persoane apte să contribuie la sporirea bugetului personal. Pe de altă parte, familia poate redeveni prioritară, centrul preocupărilor de azi, mediul în care vă puteți investi cu rost energia fizică.

Taur: S-ar părea că aveți acea putere de a vă ţine deoparte emoţional, de a fi perfect raţional şi detaşat încât să puteți urmări îndeaproape unele piste favorabile reuşitelor financiare. Prin urmare, în privinţa bifării unor câştiguri materiale mizați pe dumneavoastră, pe pornirea şi impulsul în stare brută de a acţiona într-o anumită direcţie. Urmați aceeaşi pornire sinceră, greu de mascat, în relaţia cu persoana iubită.

Gemeni: Sunteți refăcut fizic, în putere şi extrem de energic azi. În consecinţă poate fi o zi favorabilă întreprinderii curăţeniei generale la domiciliu, a punerii în practică a unor schimbări de ambient intim. Pe de altă parte, în viaţa sentimentală lucrurile ar putea scârţăi, căci, oricât v-ați dori, s-ar putea să nu puteți profana un mister, o enigmă în care pare învăluit trecutul partenerului de cuplu.

Rac: Vi s-ar putea reproşa că sunteți individualist, că vă interesează doar propria persoană, că urmăriți să-i impresionați pe ceilalţi şi să obţineți din partea lor reacţii admirative şi ovaţii. S-ar părea că vreți să luați, fără scrupule, onorurile care credeți că vi se cuvin, că ţineți să construiți o glorie personală. Interesant este că, în relaţiile afective, sunteți mai blând, predispus chiar la destule concesii şi compromisuri.

Leu: O zi în care e favorizată interacţiunea cu cei din familie, în care sunt şanse să soluționați unele conflicte şi confruntări de clan. Aveți o stare bună, vă simţiți bine și sunteți împăciuitor şi tolerant. Știți probabil să-i luați pe părinţi cu vorbă bună, aveți un ton conciliator. O stare de sănătate peste medie v-ar putea determina să fiți exuberant, exaltat, chiar excesiv.

Fecioară: Ar fi indicat să ţineți sub control adânca sete de a vă bucura de plăcerile uşoare ale vieţii, de pasiunile şi poftele trupeşti. S-ar putea să rezistați cu greu tentaţiilor amoroase, numai că asta s-ar putea să vă coste mai mult decât credeți, să aibă implicaţii severe asupra echilibrului şi liniştii. În privinţa carierei profesionale, rezultatele unei munci asidue se pot arăta negreşit şi neîntârziat.

Balanţă: Sunteți subiectul unor acuzaţii diverse, fiind posibil să vi se impute, spre exemplu, că nu v-ați maturizat, că aveți reacţii de adolescent întârziat, că sunteți neserios şi superficial, nereuşind să dați dovadă de constanță şi perseverenţă în nici o privinţă. În plus, sunteți neliniştit şi agitat, iar discuţiile pot deveni aprinse şi ofensatoare, dialogul se poate purta pe tonalităţi înalte, foarte puţin constructive.

Scorpion: Parcurgeți azi un episod de mirifică inflamare sentimentală. Poate fi vorba chiar de faza incipientă de vrajă şi euforie a unei relaţii afective care stă să se închege, în care sunteți focusat cu toată atenţia pe o persoană de sex opus care v-a stârnit interesul. Într-un asemenea context, beneficiați şi de mici atenţii sau cadouri surprinzătoare, de o dovadă materială, concretă care să probeze faptul că se nasc nişte sentimente.

Săgetător: E posibil să aveți un mod atât de pragmatic de a vedea viaţa încât sentimentalismul şi romantismul să nu aibă nici o şansă de a se face resimţite. Probabil chiar sentimental vă arătaţi cu precădere interesat de partenerii rentabili material ori bine situaţi social, cu funcţie şi putere. În familie, atmosfera e relaxată, permiţându-vă poate mai multă libertate de mişcare.

Capricorn: Veți fi remarcat prin curiozitatea excesivă şi voluptatea cu care purtați conversaţii. E posibil să spuneți şi să ascultaţi lucruri, să consemnați şi să relatați ştiri, informaţii ori fapte de viaţă, vă preocupă educaţia proprie. Încercați totuşi să ţineți sub control tendinţa spre intrigă, să opriți la timp duelurile verbale în care vă implicați, să nu denaturați spre scandal!

Vărsător: E posibil să realizați că nu e necesar să mai dramatizați unele situaţii create în familie. Constatați că o atitudine iertătoare şi binevoitoare, înţelegătoare şi tolerantă poate aduce imediat lucrurile la normalitate. Puteți realiza că s-au iscat certuri din nimic, din motive absolut nesemnificative şi puteți drege busuiocul adoptând o atitudine sinceră şi mai spăşită.

Peşti: Parcurgeți azi un episod de mirifică inflamare sentimentală. Poate fi vorba chiar de faza incipientă de vrajă şi euforie a unei relaţii afective care stă să se închege, în care sunteți focusat cu toată atenţia pe o persoană de sex opus care v-a stârnit interesul. Într-un asemenea context, beneficiați şi de mici atenţii sau cadouri surprinzătoare, de o dovadă materială concretă, care să probeze faptul că se nasc nişte sentimente.

Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: