Peste o sută de candidați pentru posturile din spital

Bătălie mare pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Unitatea medicală a anunțat că are nevoie de asistenți medicali, îngrijitori și infirmieri odată cu explozia cazurilor de Covid 19 și mai bine de o sută de candidați și-au depus dosarele. În total, spitalul a scos la concurs 17 posturi.

Spitalul are nevoie de cinci infirmiere pentru zona tampon din clădirea care funcționează în strada Progresului. Acolo sunt internați, în primă fază, pacienții suspecți de Covid 19. Candidații nu se tem să lucreze acolo. Dovadă stă și numărul mare de doritori. Astfel că pentru cele cinci posturi s-au înscris 44 de persoane. Dintre acestea, 20 au fost declarate admise și departajarea se va face la interviu. Data în care va avea loc proba va fi anunțată pe site-ul spitalului. Celelalte persoane au fost respinse fie pentru că nu și-au depus dosarul cu documentele necesare înscrierii la concurs, fie documentația a fost incompletă.

Mai sunt disponibile și două posturi de îngrijitoare pentru spitalul 700, pentru activitate Covid 19. 15 persoane și-au depus dosarele. Doar trei au fost declarate admise și urmează să susțină proba de interviu. La Secția de Boli Infecțioase, este nevoie de trei infirmieri debutanți. 18 candidați și-au depus dosarele. Jumătate dintre ei figurează ca admiși. Tot aici, se caută și două îngrijitoare. Doritorii nu au lipsit. S-au înscris 9 persoane și 6 dintre acestea au fost admise.

Pentru cele cinci locuri de asistent medical pentru zona tampon, s-au înscris, de asemenea, 33 de candidați. Doar 8 vor merge la interviu.

O singură persoană și-a depus dosarul pentru a ocupa postul de asistent medical principal pentru laboratorul de analize medicale din cadrul spitalului. A și fost declarată admisă și este așteptată la sediul unității medicale pentru a-i fi încheiat contractul de muncă.

Posturile sunt pentru perioadă determinată. Odată angajați, noii salariați nu pot rămâne în spital mai mult de 30 de zile de la încetarea stării de alertă.

Vizualizări: 1,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: