Petre Grigoraş a dat Pandurii în judecată

Fostul antrenor de la Pandurii a dat clubul în judecată, plângerea fiind înregistrată la Tribunalul Gorj pe data de 9 februarie. Principalul creditor de la Pandurii, Marin Condescu, spune că nu a venit încă citaţia, dar cel mai probabil litigiul este legat de maşina pe care clubul i-o cere înapoi lui Grigoraş.

Acţiunea în instanţă a lui Petre Grigoraş vine la câteva săptămâni după ce Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj a confirmat că se fac cercetări pentru abuz de încredere pe numele unui fost antrenor de la Pandurii, care a plecat cu maşina clubului. Grigoraş refuză returnarea unui VW Touareg, cu o valoare de peste zece mii de euro.

Condescu a precizat că litigiul din instanţă ar putea fi urmare a corespondenţei pe care Grigoraş a avut-o cu clubul aflat în insolvenţă. „A avut o corespondenţă cu clubul, în sensul compensării maşinii cu datoriile pe care Pandurii le are către el. Dacă ar fi după mine, aş fi de acord, dar nu se poate, pentru că este înscris la masa credală ca şi ceilalţi şi ar trebui cât primeşte el, proporţional să primească şi ceilalţi”, a explicat Marin Condescu.

 „Dacă îmi dădeau salariul, le-o dădeam cu flori”

Fostul antrenor de la Pandurii, Petre Grigoraş, comenta acum câteva luni în presa sportivă notificarea pe care a primit-o de la club pentru a restitui maşina. „Pot să zic şi eu că maşina o să le-o dau când îmi dau banii! Când m-au sunat pentru notificare, am crezut că îmi fac şi mie o surpriză plăcută şi o să îmi dea şi mie măcar un salariu. Eu n-am fost niciodată plătit pentru perioada în care am antrenat la Târgu Jiu. Chiar e tupeu ăsta! Dacă îmi dădeau un salariu măcar, le-o trimiteam cu flori”, a reacţionat la acea vreme Petre Grigoraş.

Lichidatorul Pandurii a scos la licitaţie anul trecut mai multe autoturisme, printre care două VW Touareg, unul evaluat la 112.600 lei, celălalt la 67.472 lei. Condescu a spus că şi la Grigoraş este un VW Touareg, dar nu poate spune ce valoare are acesta. „Nu ştiu valoarea, pentru că depinde câţi kilometri are la bord, în ce stare se află maşina. Când va fi recuperată, va fi evaluată la un dealer autorizat”, a spus Condescu.

Vizualizări: 1,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: