Toader Pasti: Pandurii are o şansă să scape

Consilierul local PSD Cristian Toader Pasti îşi continuă pledoaria pentru salvarea clubului Pandurii, dar rămâne o voce singulară la nivelul autorităţilor. Toader Pasti susţine că mulţi au dorit ca Pandurii să moară, dar că acum a fost depăşit pragul critic.

Cristian Toader Pasti este consilier local la Târgu Jiu, dar şi consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj. Acesta susţine că ar costa mai puţin salvarea clubului Pandurii, decât înfiinţarea unui club de la zero, ca să ajungă în Liga a II-a. „Toţi cei care iubesc Pandurii să vină lângă echipă. Prima etapă, foarte importantă, să nu mai dăm cu pietre. Eu mă mir cum a rezistat acest club până acum. Costurile pentru a lua o echipă de la zero şi a o aduce în B sunt mult mai mari. Pandurii este deja acolo, pe o poziţie neonorantă, dar cred că nu va retrograda”, a spus Toader Pasti la Accent TV.

Consilierul local este de părere că mulţi şi-au dorit falimentul clubului Pandurii, dar nu a dat nume. „A fost în pragul desfiinţării, în pragul falimentului, pe care mulţi l-au dorit şi l-au aşteptat. Acum, Pandurii are o şansă să scape, de ce să nu o valorificăm? Am făcut un stadion, pentru ce l-am făcut, nu pentru Pandurii, care juca în cupele europene?”, a spus Toader Pasti, menţionând că orice echipă poate juca pe noul stadion, dar echipa de suflet a gorjenilor rămâne Pandurii.

„Să le iese din cap că acest brand trebuie să moară”, a mai spus consilierul local, care susţine că Gorjul are resurse pentru a ţine o echipă de fotbal. „Dacă oamenii capătă încredere că putem salva echipa, cred că se vor implica şi primăria, şi consiliul, au venit investitori importanţi în Gorj. Nu cred că este aşa o mare problemă să ţinem o echipă de Divizia B, cu perspectivă de a promova”, a mai spus Cristian Toader Pasti. Consilierul a menţionat că face toate aceste declaraţii din suflet, deoarece este din copilărie un suporter al echipei Pandurii, iar în anumite momente chiar a avut posibilitatea să ajute această echipă.

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: