Se extinde Biblioteca Judeţeană Gorj. Noul program!

Se extinde Biblioteca Judeţeană „Christian Tell” din Târgu Jiu. Consiliul Judeţean Gorj, în subordinea căruia se află instituţia, a demarat proiectul de investiţii, acesta urmând să se finalizeze în luna ianuarie 2018. Pe durata executării lucrărilor, unele secţii de împrumut vor fi temporar închise.

Secția de Împrumut pentru Adulți Domenii, aflată în sediul central al bibliotecii din Calea Eroilor nr. 23, etajul 1, își suspendă activitatea în perioada 12 iunie 2017-31 ianuarie 2018, anunţă reprezentanţii Bibliotecii Judeţene. Asta pentru că reprezentanţii Consiliului Județean Gorj pun în operă proiectul de investiții „Extindere prin mansardare a Bibliotecii Județene «Christian Tell»”. „Pe durata executării lucrărilor încercăm să  oferim în continuare serviciile cu care i-am obișnuit pe cetăţeni, însă vom fi nevoiți să întrerupem temporar funcționarea unora dintre secțiile de împrumut sau de lectură pentru a se realiza lucrările de consolidare pentru mansardare propuse prin proiect”, au declarat reprezentanţii Bibliotecii Judeţene.

Secția de Împrumut pentru Adulți Beletristică, Sala de lectură și Centrul Europe Direct Gorj vor fi deschise și vor continua să ofere serviciile, cu excepția perioadei 12-16 iunie 2017, atunci când programul va fi de la 9-17.

Somaţi să returneze cărţile

Având în vedere situaţia, reprezentanţii Bibliotecii Judeţene solicită cititorilor  să returneze cărţile împrumutate din Secţia Împrumut Adulţi Domenii şi Sala de Lectură. „De asemenea, vă informăm că în perioada în care această secție va avea activitatea suspendată, Biblioteca Județeană «Christian Tell» vă pune la dispoziție colecțiile celorlalte secții ale bibliotecii aflate la Sala de lectură din Calea Eroilor nr. 23, la Filiala Victoria, Filiala pentru Copii din Bulevardul Republicii nr. 13 A sau Secția de Artă «Iosif Keber» din str. 11 iunie 1848, nr. 67”, au mai precizat reprezentanţii instituţiei.

Galerie foto


Vizualizări: 2,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: