Piesă de teatru în cadrul festivalului de artă stradală din Târgu Jiu

Piesă de teatru în zona Debarcader din municipiul Târgu Jiu. Actorii Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” vor prezenta în fața micuților din orașul lui Brâncuși spectacolul ”Petrică și Lupul”. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului Strad`Art.

Zilele de weekend ce urmează se anunță a fi unele speciale, mai ales pentru cei mici. Astfel, în cadrul festivalului de artă stradală ce se desfășoară la Târgu Jiu, cartierul Lotrului va prinde ”viață”. Artiști cunoscuți din România vor desena pereții unor blocuri din zona respectivă, iar cei mici se pot bucura de o piesă de teatru.

”Este un proiect care sigur se va plia pe acest festival. Pe viitor vom construi proiecte care vor fi în strânsă legătură cu un asemenea festival. În seara de sâmbătă, începând cu orele 20:00, sunteți așteptați în parcul de la Debarcader cu un spectacol pentru copii. Este vorba despre ”Petrică și Lupul”. Spațiul va fi bine delimitat și vor fi luate toate măsurile, tocmai pentru a evita vreo contaminare. De asemenea, duminică de la orele 21:00 are loc spectacolul ”Fabrica de Impro”, locația este aceeași”, a spus directorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”, Cosmin Brehuță.

Trei autobuze ale societății Transloc au fost și ele colorate de artiști. Adrian Oniga, curatorul festivalului este de părere că, prin această artă pe mijloacele de transport, cetățenii le-ar putea folosi mai des.

”Ne-au fost puse la dispoziție trei autobuze. Artiștii lucrează la ele. Eu personal o să stau în stația de autobuz, iar pentru mine personal este un exercițiu, mai ales că nu foloseam mult transportul în comun. Chiar asta vreau să promovăm, folosirea transportului în comun. Oamenii folosesc mașinile pentru a se deplasa trei metri. Arta stradală cred că va salva lumea”, a spus curatorul Adrian Oniga.

Vizualizări: 1,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: