Piesele vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Alcătuirea unei garderobe utile, versatile și inteligente, care să te ajute să-ți construiești rapid ținute pe placul tău, reprezintă rezoluția oricărei femei preocupate de felul în care arată. Deși este o dorință atât de comună, este și una foarte dificil de realizat.


Multe femei au impresia că doar investind periodic sume uriașe de bani în haine, pantofi și accesorii, vor reuși să aibă ținute interesante și apreciate de cei din jurul lor. Ei bine, această concepție este complet greșită. Dacă te pasionează domeniul modei și vrei să fii o apariție plăcută atunci când te îmbraci pentru școală, facultate, birou sau o ieșire în oraș, trebuie să știi că ai nevoie de o garderobă care să conțină cât mai multe elemente versatile.

Citește în continuare pentru a afla care sunt piesele de bază de care ai nevoie în șifonier

Elementele versatile reprezintă acele piese vestimentare care se pot combina foarte ușor între ele și care, în principiu, odată cu trecerea timpului, se demodează foarte greu sau deloc.


Un exemplu foarte elocvent în acest sens este reprezentat de pantofii stiletto. Indiferent de culoarea lor, acest stil clasic de încălțăminte nu doar că se potrivește și la ținutele de zi și la cele de seară, dar nu se va demoda niciodată. Mai mult, pantofii stiletto sunt pe cât de frumoși, pe atât de feminini și de confortabili pentru picior. Prin urmare, iată o piesă care nu ar trebui să-ți lipsească din dressing.


Ca să-ți faci o idee despre ce ar trebui să mai conțină dulapul tău, pentru a nu mai avea veșnica problemă că "nu știi cu ce să te îmbraci", iată o listă de sugestii ce se vor dovedi a fi extrem de practice:


1. Jachetele


Orice garderobă construită cu inspirație are nevoie de câteva jachete. Fie că vorbim despre jachetele din denim, imitație de piele sau fâș, ele sunt extrem de ușor de purtat și integrat în ținute, pentru diverse momente ale zilei sau evenimente din viață.


O jachetă din imitație de piele poate fi alegerea ideală pentru o seară în club, purtată cu un plic și o pereche de pantofi cu toc, dar și pentru birou, luată peste o cămașă simplă, albă, cu un pantof de zi cu zi, confortabil. Poți arunca o privire peste aceste jachete de damă de la Atmospherefashion.ro, dacă vrei să-ți îmbogățești dulapul cu piese interesante și de calitate.


2. Hainele fără dungi, buline și imprimeuri


Poate fi foarte tentant să cumperi acea bluziță în stil marinăresc, cu dungi orizontale, la care să asortezi un sacou roșu. Știm, e combinația la care visează orice femeie, de cum debutează sezonul cald. Dar specialiștii în estetică vestimentară recomandă femeilor să stea departe de dungi orizontale, pentru că nu avantajează toate tipurile de siluetă, decât în anumite condiții dificil de stabilit de o persoană care nu a studiat domeniul acesta. 


De asemenea, sunt de evitat și bulinele și imprimeurile. Pe lângă faptul că pot mări din punct de vedere vizual o siluetă sau anumite părți ale corpului, ele pot fi destul de dificil de integrat în ținute.


Tocmai din aceste considerente, e indicat să se cumpere piese vestimentare cu modele cât mai simple și care nu ies puternic în evidență.


3. Jeanșii largi


Jeanșii largi, așa-zișii mom-jeans, sunt piesa care nu ar trebui să lipsească niciunei femei, dintr-un simplu considerent. Acela al faptului că, în unele zile, femeile se pot confrunta cu balonări, cu un tranzit intestinal greu, care se reflectă într-o proeminență mai accentuată la nivel abdominal. Pentru a masca această mică imperfecțiune, mom-jeanșii sunt ideali. Astfel, trebuie să ai o pereche, cel puțin pentru astfel de momente, în care vei continua să te simți și să arăți perfect pentru cei din jurul tău, chiar dacă ai o zi mai nefericită din acest punct de vedere. Doar că nimeni nu va observa!


În cele din urmă, orice ai purta ai grijă să o faci mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că acesta este cel mai frumos accesoriu al oricărei femei!


Sursă foto: pexels.com

Vizualizări: 754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: