Piețarii din Târgu Jiu tremură lângă marfa congelată

Revoltă în rândul piețarilor din Târgu Jiu. Comercianții se plâng că dârdâie de frig, iar marfa li se strică din cauza gerului. Ca să reziste, își iau pe ei și câte două geci și beau mult ceai. În tot acest timp, clienții îi numără pe degete. 

 

Minus 4 grade au arătat termometrele, în această dimineață, în Târgu Jiu. Nu e de mirare că fructele și legumele comercianților din Piața Mare, din municipiu, au început să se degradeze din cauza frigului. 

Oamenii spun că n-au încotro. Tremură de frig lângă marfa aproape stricată. "Dau 1200 de lei pe lună doar pentru masă. Poate că eu nici nu scot banii. Acum ninge pe marfă. Cine s-o cumpere? Muncim degeaba", a spus, revoltată, o femeie. "Ar putea să găsească autoritățile o soluție. Să pună ceva să ne protejeze și pe noi, că înghețăm aici. E ger, ninge și noi dârdâim lângă fructe și legume. Iar oamenii nu cumpără marfa dacă e așa. N-avem decât s-o aruncăm și nouă ce ne mai rămâne? Bătaie de joc, nu alta!", a spus un alt comerciant. 

Clienții se uită și, de multe ori, nu cumpără nimic. "M-am uitat la niște portocale. Erau cam moi. Or fi înghețat sau nu știu. E posibil la ce frig a fost", a spus o femeie. "Eu vin și mai cumpăr de aici, ca e mai ieftin decât în magazin. E păcat și de bătrânele care stau pe margine în frig pentru doi, trei lei", a spus un alt client.

Galerie foto





Vizualizări: 2,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: